Matblogg

For meg er mat en livsglede jeg gjerne vil dele med andre. Når noen liker maten jeg serverer eller når jeg merker at en gjest er litt mer interessert i mat, tar jeg meg gjerne en prat for å dele gleden vi finner i fantastiske smaker, spennende råvarer og nytelsen våre sanser får.
Derfor vil jeg forsøke på å dele opplevelser, erfaringer og ikke minst noen gode oppskrifter fra mitt kokkeliv her inne. Jeg ser ikke disse tingene som noe å holde hemmelig, men heller noe å dele for å spre litt av den gleden jeg selv finner i disse tingene!


Denne retten er en av mine favoritter. Den er forholdsvis enkel å lage, tilbehøret kan varieres i det uendelige og den er like digg hjemme ved spisebordet som ute over bålet!
Jeg som setter pris på å vite hvor maten kommer fra og bryr meg om både bærekraft og fornuft i matlagingen bruker for det meste råvarer jeg enten...

Denne enkle men fantastiske oppskriften lærte jeg som lærling på "Rica Hell Hotell" som det het på den tiden. Hotellet har endret navn til Scandic og Rica-kjeden eksisterer ikke lengre. MEN maten og smakene er fortsatt med, og dette enkle tilbehøret lager jeg oftere enn jeg nesten vil innrømme!

I denne oppskriften bruker vi sitron istedenfor edikk...

Tilbehør til ostefatet, bacon med ett løft til torskemiddagen eller kombiner den med en norsk cheddar og bruk den som en helt fantastisk topping på burgeren! Baconmarmelade er et allsidig, spennende og sursøtt tilbehør du kan bruke på flere områder.
Prøv oppskriften og finn ut hvor du synes den er best!