Les mer om meg

Om meg

Min vri på håndverkerarbeid

Etter flere år i kokkebransjen tilbyr jeg nå min kompetanse og ferdigheter til deg som måtte trenge det. Etter å ha jobbet i både hotell, restaurant, kantine og lokalmat-butikk, har jeg opparbeidet meg god kunnskap til å kunne levere ett godt håndverk laget på gode fantastiske råvarer!

For meg så er ikke mat bare noe man spiser. Det er en opplevelse, det er noe vi alle har til felles og kan samles rundt! Derfor er det også viktig for meg å vite hvor maten kommer fra, og bruke råvarene vi har tilgang på. I Trøndelag er jo ikke dette noe problem da vi bor midt i matfatet med helt fantastiske bønder og matprodusenter, og ikke for å snakke om naturen rett utenfor husveggen. Der det bugner av nydelige råvarer klare til å bli tatt i bruk! Så med andre ord... jeg bruker mest mulig lokale råvarer i mine menyer og gjør det jeg kan for at maten skal få skinne slik den fortjener!